Biscuit

Biscuit

As a passionate baking enthusiast, you are fascinated by the baking- and decoration microbe. You like to put a homemade cake on the table where you can be "nicely" creative. Due to the special properties of the CBP Biscuit baking pan, the heat is evenly distributed, making the biscuit high and airy.

Product Informatie

Biscuit bakvorm

We doen het allemaal wel eens: voor de etalage van een patissier met veel goesting de uitgestalde biscuits bekijken en herbekijken. Stuk voor stuk ziet elke biscuit er zo lekker uit dat een keuze maken niet zo evident blijkt.

HOBBYKOK MAAKT ZIJN BISCUIT ZELF

Biscuits kunnen makkelijk door de hobbykok zelf gemaakt worden mits het gebruik van een aangepaste bakvorm. De CBP biscuit bakvorm is een professioneel bakkersproduct, dat vele unieke eigenschappen heeft i.v.m. andere bakvormen.

BAKVORMEN HOE & WAT?

Bij een eerste gebruik van elke bakvorm is een lichte beneveling met smeermiddel (olie) nodig. Het is volstrekt niet nodig om de vorm te 'bloemen.' Men kan gemakkellijk 5-6 maal een biscuit bakken zonder smeermiddel.

CBP BISCUIT BAKVORMEN

Gezien de bijzondere eigenschappen van de CBP biscuit bakvorm, is er een homogene warmte overdracht, die er voor zorgt dat we een zeer luchtig biscuit bekomen met een groter biscuitvolume. Aangezien de biscuit vormen hun warmte afgeven aan de kern, kunnen de CBP bakvormen voor biscuits onmiddellijk terug herbruikt worden en dit keer op keer. Zoek je een echte bakvorm, geschikt voor professionele bakkers en ervaren hobby-koks, dan kan je de CBP producten online in de webshop bestellen en zo starten met flexibel bakken!