Kies Je Recept

Risen dough

  • 1000g bloem
  • 200g boter
  • 15g zout
  • 550ml water
  • 600g boter

Preparation

  • De bloem en de getempereerde boter met het zout laten draaien.
  • Het koude water toevoegen en het geheel kort tot een homogeen en glad deeg kneden.
  • Het deeg uitrollen tot een rechthoek. De tot tegel geslagen boter of plak boter op de helft leggen. De andere helft toeplooien en lichtjes aandrukken.
  • 6 toeren in 3 of 4 toeren in 4 geven, tussen de toeren 20 minuten rust geven en steeds afdekken met plastiek.
  • Het deeg uitrollen tot een rechthoek. De tot tegel geslagen boter of plak boter op de helft leggen. De andere helft toeplooien en lichtjes aandrukken.

GEBRUIKTE BAKVORM

Brood

Bread

€13,40
Bekijken
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
Brood
€13,40